donderdag 23 juni 2011

Count down: nog 5

Nog 5 weken en dan is het (bijna) 31 juli. De dag dat ik ben uitgerekend van kleine man. Dit is ook tegelijk de reden dat ik al een poosje niks nieuws heb geplaatst hier. Ik ben zo moe! Morgen is mijn laatste werkdag en daar ben ik ook echt aan toe. Ik kijk er echt naar uit om lekker rustig aan te doen, een beetje te rommelen en de laatste dingetjes klaar te maken: kleertjes wassen, bedje opmaken, laatste spulletjes kopen en misschien nog een muur behangen..

Hopelijk heb ik snel weer wat meer puf om foto's te maken en blogjes te plaatsen. (In de tuin zijn allemaal verrassingen. Zo is er maar liefst één hele bloem in de oostindische kers en hebben er twee anemonen een knop!)

Ik zit vol met plannen voor in mijn verlof...Ik moet natuurlijk het strependekentje afhaken. Dat project ligt al even stil. Hij is nu ongeveer 1,20 bij 80 cm. Ik denk dat ik nog 7 strepen (dus 14 rijen) haak en dan op zoek ga naar een mooie (stoere) rand. Verder zou ik graag de naaimachine afstoffen en daar wat dingetjes mee willen proberen, zoals een boxkleed maken, slabbetjes of een rokje voor Nini.

Ook moet er natuurlijk het nodige gebakken worden. Het liefst bak ik lekkere taartjes, zoals bijvoorbeeld deze of deze citroentaart. Ik ben ook nog op zoek naar de perfecte cheesecake, de perfecte ontbijtkoek en de perfecte (niet al te zware) chocoladetaart.

We zullen zien hoeveel er van mijn plannen terecht komt.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Mag ik komende week, of die erop, koffie komen drinken? Misschien ben ik dinsdag in A'dam, bij t vu!

Als ik tijd heb... zei

Tuurlijk! Gezellig! Laat maar weten wanneer het wordt.
Hoe gaat het met jou? Weer terug van het zeilen?

Sacha zei

Joehoeoeoeoeoeoeoeoeoe...heerlijk verlof! Straks fijn de pc uit en de boel de boel laten. Zeeën van tijd voor allerhande nestelklusjes en om rust te pakken. Hobby's zijn leuk, maar je moet niet te veel willen hè? (moet je lezen wie het schrijft hihi. Een toprecept tegelijk ;).

Geniet-ze!

X