dinsdag 13 december 2011

Kerstversiering haken

Veel tijd om iets te maken heb ik niet. Afgelopen weekend heb ik als een dolle in een recordtijd van een krap half uurtje 6 soorten bloembollen (ongeveer 300) in de grond gezet. Ik hoop dat ze goed in de grond zitten en uit gaan komen. Ze zitten nog niet eens allemaal in de grond. Helaas is het weer de komende dagen bar en boos dus ik hoop dat dat nog wel een keer gaat lukken.


Ik zit vol met plannen om kleine dingetjes te haken. Ik zou nu graag wat kerstversiering willen haken. Al bloghoppend kwam ik op een paar sites terecht die ik heb opgeslagen. Zo is er op Drops een kerstkalender (klik) te vinden. Elke dag kan je een nieuw deurtje openen met een nieuw patroontje. Via Dutch Swappers kwam ik hier ook een adventkalender tegen.
Op andere sites vond ik patroontjes van kerstboompjes (klik), kerststerren (klik) en een kerstboom. Die lijken me ook leuk om redelijk haalbaar om te maken. Met een paar achter elkaar en af en toe een vlaggetje (klik) tussendoor in rood of groen past het helemaal in de kersstsfeer.


4 opmerkingen:

Sacha zei

Als we de handen meer vrij hebben gaan we gezellig swappen :)! Ben benieuwd naar je kerstuitspatting. Leuke patronen! Ik vind het zilveren en gouden garen dat je ziet ook zo mooi. En bij de Hema hadden ze ook erg leuke (kant-en-klare) haaksels. Ik heb me in kunnen houden met de gedachte dat er een tijd komt dat ik het zelf kan proberen.
X

♥ Jantina van Veelen ♥ zei

Wat een leuke slinger! Gezellige kleurtjes ook, erg mooi!
Bedankt voor de reactie op mijn blog, goede vraag die je stelde.
Heb het gelijk in mijn post aangepast:
De weckpot die ik gebruikte is van de marskramer, inhoud 1 liter. Hij is zo.n 15cm hoog.

Groetjes!

Makkie zei

Ik vind deze slinger zeer geslaagd!
Hartelijks

Miss Creatuurtje zei

Toffe variant op de vlaggenlijn!!