zondag 22 januari 2012

Pannenlappen

Afgelopen week heb ik twee pannenlappen gehaakt met dit patroon.
Ik gebruikte een keer kleuren die ik niet zo vaak gebruik. Ik moest even wennen aan de kleuren, maar inmiddels vind ik het wel wat hebben.

Ik haakte met Paris van Drops en haaknaald 4,5.

4 opmerkingen:

Eva zei

Leuk! Knap dat je er de tijd voor vindt. Mijn bolletjes en haaknaalden leg ik af en toe naast mij op de bank, maar tot nu toe ben ik niet verder gekomen dan dat. Ach wie weet binnenkort weer.

Als ik tijd heb... zei

Dat klinkt heel herkenbaar! Ik sleep ook de hele tijd mijn tasje met haakspullen mee van de keuken naar de woonkamer, want dan is de kans groter dat ik even zou kunnen haken. Er zijn veel dagen achter elkaar geweest dat dat het enige was dat ik met mijn haakspullen deed. Ja en zoeken naar een leuk patroontje. Daar besteed ik ook veel tijd aan. Als ik eenmaal ergens aan ben begonnen lukt het me beter om even tussendoor te haken.

Anoniem zei

Hey leuk Charlie, deze heb ik ook gemaakt een keer. Halverwege dacht ik dat het heel lelijk verfrommeld was maar het is goed gekomen, bij jou ook zie ik! Cool om te zien dat je steeds beter wordt. Ik ben weer aan m'n deken bezig van vorig jaar! liefs!

Manda zei

Wat maak je ontzettend leuke dingen:)

Groetjes,Manda