zaterdag 21 april 2012

Als de lente niet naar mij komt...

.. kom ik wel naar de lente. Of zoiets dan.
Ik ben begonnen met het haken van een nieuwe vlaggetjesslinger. Dit keer maak ik er eentje met bloemen.

Ik vond patronen hier en hier en paste de patroontjes naar eigen inzicht een beetje aan. Als ik mijn patroontje geperfectioneerd heb (en ik een heel klein beetje tijd over heb) zal ik het patroontje uitschrijven. Ik zou graag een vlaggetje per dag doen, maar dat is echt whishfull thinking. Ik moet iets bedenken dat haalbaarder is. Een vlaggetje per week, maar zeg! dan is het lang en breed zomer, of erger winter voordat deze slinger af is. Een beetje doorwerken is dus gewenst.

Het is duidelijk te zien dat ik de vlaggetjes nog moet natmaken en spannen. Dat is iets dat ik sowieso veel te weinig doe. Het werk wordt er echt een heel stuk mooier van.

Tussendoor moet de tuin aan wat extra aandacht krijgen. Bijna alle zaadjes zijn nu flinke aan het opkomen. Er staan al veel plantjes in grotere potten in de vensterbank te popelen tot ze naar buiten kunnen. Helaas is het nog echt veel te koud en ook nog geen IJsheiligen. Ik hoop eind mei alles naar buiten te kunnen doen. Ik hoop ook volgende week wat zaadjes direct in de (nieuwe) grond buiten te kunnen zaaien. De buitenbak is bijna klaar!

De tijd is op.

4 opmerkingen:

Miss Creatuurtje zei

Heel tof! Bedankt voor de links, ik ga dit zeker ook eens uitproberen. Een mens zou moeten kunnen tijd bijmaken hé :-)

Unknown zei

Well done! They look lovely!!!
xxx

Ellebel zei

Superleuk zijn ze. Daar word ik nou vrolijk van!

Als ik tijd heb... zei

Thank you! Thanks for dropping by!