Over mij

Hoi! 
Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog. Mijn naam is Charlotte (14-09-1978) en ik woon samen met man (we trouwden op 28 juni 2014) en twee kinderen (Dochter 'Nini' 05-08-2009 en zoon 'WW' 29-07-2011) in Amsterdam.


In maart 2011 startte ik dit blog om in kaart te brengen wat ik wanneer maak en wat mijn plannen zijn. Ik schrijf met veel plezier over de dingen die ik maak en soms over de dingen die ik nog wil maken. Allemaal 'Als ik tijd heb..'


Als ik tijd heb probeer ik wat te haken. Ik haak sinds 2011 en ben nog steeds heel erg veel aan het leren en aan het uitproberen.


Als ik tijd heb probeer ik de tuin wat op te vrolijken met zaadjes (eerst in een minikasje in de vensterbank, later overzetten in de tuin), bloembollen (die zijn zoo dankbaar) en plantjes.


Ik ben dol op eten, koken en bakken. Ik heb me ooit voorgenomen om minstens drie nieuwe recepten per maand uit te proberen. Klinkt haalbaar (toch?) maar lukt helaas zelden. 

Tussendoor probeer ik wat te leren naaien, versier ik soms wat servies, zou ik graag zelf stempels willen maken, verzin ik wat creatieve maar haalbare knutselwerkjes voor mijn kindjes, zou ik ook nog eens graag een kinderboek schrijven en probeer ik vooral niet teveel te willen en zo nu en dan stil te staan. 


Als ik tijd heb zou ik verder nog graag de ideale koekjes-bakken-schud-ik-zo-uit-de-mouw- en voor-een-taart-uit-mijn-hoofd-draai-ik-mijn-hand-niet-om-moeder worden.


Groetjes,
Charlotte