dinsdag 21 februari 2012

Mijn 'stash'

Op de een of andere manier hop ik van het ene projectje in het andere en maak ik niks echt af. Een pannenlap is haalbaar om af te maken maar een groter project duurt te lang omdat ik maar weinig tijd heb. Daardoor zie ik weer teveel andere patroontjes en wil ik weer iets anders gaan proberen.

Hieronder een weergave van de haakwerkjes die ik de afgelopen maanden heb gemaakt.

Bloemen
Om de bloemen moet nog een rand zodat ze vierkant worden. Ik kan alleen niet goed beslissen welke kleur dat moet worden. Sowieso ben ik altijd veel tijd kwijt aan het beslissen welke kleuren ik wil gaan gebruiken. 

Madeliefjes-squares
 Bij de madeliefjes-squares geldt hetzelfde verhaal. Hier wil ik een rand omheen haken om ze vervolgens aan elkaar te haken tot een dekentje, of als dat niet haalbaar is (dat is het echt niet maar ik blijf dromen!), een kussenhoes. Ik heb alleen nog steeds niet besloten welke kleur is daarvoor ga gebruiken.


Mijn 'Stash'

Hierboven mijn voorraad. Afgelopen weekend ben ik in Echtstudio geweest. Een snoepwinkel van haakspullen. Het was heerlijk om daar te neuzen en idee├źn op te doen. Mijn voorraad is weer een beetje aangevuld.
Hier en daar zie je kleine projectjes liggen. Linksonder ligt iets roze, dat moet een tasje voor de kleine meid worden. Rechtsonder is een probeersel van verschillende steken en tegelijk moest dat een dekentje worden.  Linksboven ligt de opzet tot een rammelaar die ik uit mijn hoofd ben gaan maken. Er moet alleen nog een leuk belletje in en dan kan die dicht. 
Ook nog te zien zijn de (rommelige) hartjes en hier en daar nog wat vierkanten. 
Wat ook te zien is: de kat heeft verschillende bolletjes te pakken gehad. 

2 opmerkingen:

Corine zei

Ziet er mooi uit hoor die bloemen en squares.
Zo te zien heb je nog genoeg voorraad en kun je weer volop aan de slag.Succes en ben benieuwd naar de resultaten................

Anoniem zei

Oei herkenbaar, maar even doorzetten en op een gegeven moment neem je weer een project op om het af te maken! Ik gebruik mijn bloemetjes die ik af en toe maak voor het inpakken van cadeautjes! Altijd nog een uitweg ;-) tot snel!! Heb je mijn naaiwerkje al gezien?